اصول پذيرايي ، آئين تشريفات و آبدارخانه

ش., 08/15/2015 - 20:10 — maneger

اصول پذيرايي ، آئين تشريفات و آبدارخانه

Please reload the page

محور هاي سمينار : - مقدمه اي بر اهميت تشريفات و پذيرايي - ويژگي هاي شخصيتي مسئول تشريفات ، پذيرايي - اصول بهداشت پذيرايي - روش هاي حمل ظروف در پذيرايي - نحوه قرار دادن پذيرايي روي ميز و زمان مناسب پذيرايي - زمان مناسب جمع آوري ظروف - نحوه پذيرايي نوشيدني ها - چيدمان ميز نهار ، شام و پخش فيلم مدارك مورد نياز : - ارسال نامه يا دريافت و تكميل فرم ثبت نام و واريز هزينه شركت در سمينار به ازاي هر نفر مبلغ 2،390،000 ريال به حساب شماره ( 0301530967009 ) با شماره كارت ( 6037991451995041 ) و شماره شبا ( 750170000000301530967009 IR ) بانك ملي بنام خانم فرحناز مرادي نژاد اقدم و ارسال تصوير فيش واريزي و فرم ثبت نام قبل از برگزاري سمينار. - برگزاري اين دوره آموزشي در محل سازمان ها و شركت ها ( تهران و كليه شهرستان ها ) امكان پذير مي باشد. - در پايان دوره به شركت كنندگان گواهينامه آموزشي حضور در دوره اهداء مي گردد.

سخنران : مهندس حمید هاشمی
تاریخ و ساعت شروع همایش : 29 مرداد ماه سال 1394 - ساعت 9
تاریخ وساعت خاتمه همایش : 29 مرداد ماه سال 1394 - ساعت 15
محل همایش : تهران - هتل المپیک
Back to Top

ارتباط با ما

13 + 4 =
@Copyright تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به شرکت توسعه بازاریابی و فروش اوج می باشد .
طراحی شده توسط رضا معرفتی